trevlig valborg

Jag hälsar våren välkommen och det med stor öppen famn! 
Majbrasa, korv med bröd och kaffe med god vän. Jättemysigt, det kunde inte bli bättre!

Våren är här och jag känner för att skrika ut min glädje precis som Ronja Rövardotter gör men hon gör det bäst så jag skippar helt enkelt det. Det trodde man inte för några månader sedan, det kändes låååångt till Maj! =)
AAhhhhh, hoppas den här värmen som varit den senaste veckan håller i sig nu, det vore väldigt toppen.


297101-62
(chloe)


Nu är jag lite trötter, så jag ska koka mig lite rött te och softa lite. Det blir skönt!

Godkväll på er och trevlig valborg!


297101-61
(jag)


terass

297101-58

Snart maj och alla terasser öppnas, väldigt trevligt ska det bli!
En latte, tack! =)

//Camilla


copyright (c) camilla danielsson


Vårrus och endorfiner

Äntligen fredag och en hel arbetsvecka till ända och det känns så skönt. Vem vill jobba när det råder så många soliga timmar ute?? Nä, ut och fika med någon ni tycker om, gå ut i skogen, ta med kameran, gör vad som helst, sitt inte inne! Finns det någon som gör det i sånt här väder tro?


Jag har tagit steget in i det här ruset man får när man t ex motionerar. Det fullständigt pumpade lyckliga ENDORFINER i min kropp efter att jag varit ute o joggat i spåret (även om det bara är 5 km just nu). Om det så beror på att våren är kommen vet jag inte riktigt men det är väl inte helt omöjligt va!? I alla fall så är jag väldigt nöjd med mig själv att jag i spåret finns, ganska ofta och där vill jag nog vara länge om det ska kännas på det här sättet! =) Mer värme på väg i veckan och jag riktigt längtar ut! Att springa vårruset låter för mig självklart och det kommer jag göra den 20 Maj! Roligt ska det bli! Och du, jag ÄLSKAR VÅREN!! =)
Den 1:a augusti har jag ett längre mål och det är att springa 1 mil!


Visste ni förresten att i en studie har det visat sig att effekten av endorfin, mätt i mg morfin injicerat intravenöst, att 45 minuter högintensiv löpning gav samma effekt mätt i smärthämning vid termisk provokation, som vid injicering av 10 mg morfin.


I just denna stund råder en ganska lugn och samlad stämning i Mig. Skön musik strömmar ut från mina högtalare och jag är på väg, någonstans i mellanlandet befinner jag mig. Var, ska jag snart ta reda på.


Kvällens skönaste låt Leona Lewis - The first time i ever saw your face


Ta väl hand om Er.


//Camilla

RSS 2.0