lidingöloppet 2007

297101-19


Regnet öser ner och jag står i köket o lagar mat. Massa färsk paprika, vitlök, sqaush, lök och diverse nyttigheter är det som ger smak åt mina kycklingfileér, mumsigt lär det bli! =)

Mina ögon söker sig ut genom fönstret och jag kan inte låta bli och tänka på två av mina vänner som ska springa lidingöloppet idag på 30 km. Namnen på dem är Anders Österlund och Fredrik Lagerholm. Mest går tankarna till Fredrik som efter loppet ska fortsätta med att simma 3 km, cykla 30 mil och åka rullskidor 9 mil! Vilken otur på vädret säger jag bara..  han som varit sjuk i närmare 3 veckor nästan och är inte helt återställd.. vad säger man?
Nu har han mycket folk han känner nära sig och med hans vilja så är det nog inga problem. Men det är ju tråkigt att förutsättningarna inte var eller är bättre. Kul att han har anordnat en konstnär som just nu sitter och målar en tavla som ska auktioneras ut sen, spännande!

I skrivande stund har iaf Anders gått i mål på tiden 01:46:43, hans mål var att slå hans pappas gamla rekord och om jag inte minns fel så ligger den tiden runt omkring där. Jag hoppas han slog det! Glad är jag iaf! Fick just nu reda på att han slutade på 13:e plats, bra som fan! =)


Med mat i mitt sinne återgår jag till matlagningen och mina tankar...

2 timmar har gått nu och jag har ätit, plockat och donat. Förbereder mig just nu för festen ikväll. En fest där hela gänget från jobbet är bjudna till. Det lär bli lite trångt och det lär nog bli livat också! Samma dilemma som alltid, vad ska jag ha på mig!?? Går här fram och tillbaka jag vet inte hur många ggr jag har tittat i min garderob! Huh... vi kvinnor har det nog lite jobbigt! =)

Fredrik borde ha gått i mål nu och jag undrar just hur han känner sig..
lycka till med simningen nu..! Jag tänker på dig..

Musiken just i denna stund är
Winnerbäck med Miss Li - Om du lämnade mig nu

Trevlig kväll,
kram mig


Ett år fyra klassiker, hur många liv?

Nu är det snart dags igen för min vän Fredrik Lagerholm att genomföra sin tredje svenska klassiker. Han har gjort två klassiker detta år som han klarat mycket bra.  Det såg lite tungt ut på rullskidorna i den andra klassikern då jag var med och fotograferade men han är stark! Och han har viljan! Han klarade den på tiden 28 timmar och 40 min. Snabbare än första gången, faktiskt! Även om tiden nu inte har någon större betydelse i det här sammanhanget. Tanken är iaf med detta projekt som tog sin början med Vätternrundan i juni att göra vad ingen annan gjort förut. 4 klassiker på 12 månader. Varje tillfälle en gren skall utföras, görs samtliga, i en följd utan någon längre vila. Alltså, 4 grenar i följd 4 ggr på 1 år, förstår ni! =)  Syftet är helt och hållet en välgörande insats för barn i utsatta situationer. Det innebär att man kan satsa pengar på Fredrik genom vadslagning eller köpa ett paket som Fredrik jobbat ihop. Vill du bara skänka pengar går det absolut lika bra!  Läs mer om det på hans hemsida www.kenzohjalpen.se. Pengarna går till Rädda barnen.


Nu har jag känt Fredrik ett litet tag och jag erkänner att jag i början inte trodde på hans förmåga riktigt att genomföra det han nu gjort hittills. Mina tankar då var, hur en människa kan orka hålla på i 30 timmar, hur tar kroppen det efter 10 timmar? Har han verkligen tänkt igenom det? Hur vältränad är han, vilken uthållighet måste man ha osv. Men nu vet jag bättre och innan han påbörjade sin första klassiker ändrade jag min inställning och visste att han skulle klara den. Jag såg och kände hans styrka, hans energi och brinnande intresse för det.  Framförallt såg jag det i andra klassikern då jag var med och fotograferade, backade upp osv. Det var både roligt, spännande och imponerande. Lärorikt skulle jag nog också vilja säga. Och vi hade kul, vi som var med!

Lidingöloppet är det som kommer upp härnäst, 29 sept. Vet inte i vilken ordning han tänkt sig grenarna denna gång, det återstår att se. Om jag får gissa kan det nog se ut såhär:
Lidingöloppet 3 mil
Vansbrosimmet 3 km

Vätternrundan 30 mil

och slutligen Vasaloppet 9 mil.

Nu vet jag att han dragits med förkylningar o grejer och jag kan bara hoppas att han snart är tillbaka i den form han var i innan och vill vara i. Jag önskar dig lycka till, jag tänker på Dig.

Stöd honom på www.kenzohjalpen.se

297101-17
(Fredrik på cykeln 30 mil, andra klassikern. Foto Jag)


Eftermiddagens bästa låt: Enter the hunt - Black stars

Trevlig eftermiddag

frustrerad

Som en storm som piskar mot mitt ansikte känner jag mig väldigt frustrerad över att jag inte har en ny dator och en ny kamera! Jag behöver båda grejerna för att kunna jobba med det jag älskar så mycket, foto och bild! Dont worry, about a thing... cause every little thing is gonna be alright med bob marley dånar ut från mina små högtalare vid datorn och jag hänger på och genast känns det lite bättre... för stunden! irritationen har tagit över min kropp och den växer och jag vet inte var jag ska dumpa den någonstans! Imorn imorn imorn... jag har sagt det förr och jag säger det igen..  dunka mig i ryggen och skärp dig Camilla! Äh, give me a break... jag ska skaffa grejerna snart! Väldigt snart!

Idag har jag DISKAT, hör ni... DISKAT! jag har inte diskat en HEL disk på veckor eller månader men idag var det dags, allt är rent och vilken fröjd för ögat! Hehe.. återstår att se om jag lyckas hålla efter mig.. jag är så kass på disken. Jag städar och donar och tvättar väldigt gärna och det är oftast rent o fräscht hemma hos mig men den här disken, det är inte min grej! =)

Skönaste låten idag, Mazzy star - Fade into you

Trevlig kväll!


graffitti

297101-14



297101-13

sweet sweet saturday

Lång sovmorgon och vidare ner på stan, där jag mötte upp en kompis vid hamnen. Dem hade ordnat upp nåt arrangemang där folk fick måla grafitti och det var nån Dj som även stod o spelade bra musik. Det var riktigt kul och se hur dem från en liten skiss på papper målade eller sprayade upp det på en vägg, måste vara riktigt kul om man kan det där! Ett par timmar där i ganska ruskigt väder fick mig att ta ett varmt bad väl hemma igen.

297101-11
(Massa vatten, det löste han med plastpåsar på fötterna)


Kvällen slutade med nintendo wii sports med ett litet gäng, det är så jäkla kul! Vilken grej! Tennis är mig grej, jag bara älskar det! Provade även på karaoke men konstaterade snabbt att det inte var min grej, nej... jag är en sporttjej och jag gillar att tävla!! =) Motion i massor och det är bara att tacka och ta emot! Känner mig pigg nu och klockan är snart 04:00 liksom, det är inge bra o dricka kaffe sent in på timmarna...

Jobbar fortfarande på att köpa ny dator o kamera!!

Tack och godnatt..
 jag får försöka sova, ny dag imorn och den vill man ju inte sova bort!

Hej hej

RSS 2.0