bubben och julstök

297101-34
(bubben)

Så har man blundat ett litet tag efter att ha varit på stan. Julhandla en lördag, dagarna innan julafton... att det blir så varje år fast man intalat sig själv att inte göra det...?? Köerna i varje affär gav mig försmak, jag riktigt längtar till nästa jul! ; ) Ögonlocken orkade knappt hålla sig öppna mot eftermiddagen och det är så jobbigt. Det är jobbigt att vara trött.. och jag är trött väldigt ofta! Lite semester i en hängmatta och massa tidningar och sol skulle göra susen för ett litet tag!

Ikväll blir det att göra julskinkan, snacka om en god nattmacka! =)
Nu ska jag snart ge mig ut igen och handla mat, storhandla ni vet.. måste skriva en lista denna gång.

Tjingeling i julstöket

Camilla 

kupevärmare vill jag ha

Julen är nära och jag känner mig lite smått vemodig. Kan inte låta bli, det är något med julen som i alla dessa år som vuxen som gör att jag känner mig så. Det är sån hysteri, handeln slår rekord år efter år. Vad blir årets julklapp? En gps? Varför sån hysteri på julklappar egentligen!? Jag blir stressad bara jag tänker på julklappar. Där måste jag trängas bland alla andra tätt som tätt inpå dem i affärer efter affärer, känna hur vissa som nyss varit ute och rökt luktar illa och dessutom nästan andas på mig, det är riktigt äckligt! Jag blir stressad och känner mig illa till mods. Att bara köpa en ända julklapp till t ex mamma, gör mig också stressad, det är så svårt. Man har allt man behöver och på det ska man önska sig något, det är jättesvårt! Och så är det år efter år, vad önskar du dig i julklapp?  Det räcker väl med en blomma som en god gest till att man är välkommen till bordet, skulle man kunna säga! I år är dem välkomna till mitt bord!


I takt med att kylan verkar ha lagt sig vet jag nu vad jag vill inhandla till mig själv. Jag vill ha en kupévärmare! Behöver det verkligen, min bil är allt annat än en vinterbil! En liten skoda fabia jag måste skrapa rutorna på insidan känns sådär halvroligt! Och när det ändå finns stolpar på jobbet vore det ju ganska dumt att inte skaffa sig en sån. Mitt nästa inköp är alltså en kupévärmare! Vad roligt! =)


Nyser i min ensamhet här, känner mig ständigt allergisk... Vad kommer det ifrån, jag damsuger ofta, jag har en katt jag inte är allergisk mot. Vad är det dåraa??


Jag har precis tvättat. Det känns bra men skulle behöva tvätta minst 4 maskiner till. Man hinner inte så mycket på en tid där nere! Sitter nu och funderar på om jag ska ta ett bad, jag älskar att bada! =)


Trevlig kväll, jag tänker på er.. diG


Camilla


frost

297101-33
(På promenad en sväng. Frost är vackert)



spår

297101-33
(Kallt som sjutton och ändå villig att sätta mig på spåret...)



spår i natten

297101-30
(Kall fredag och vi hittar ett himla bra ställe att fota på, räkna med mer bilder från denna plats.. =) )


RSS 2.0